Algemeen


Onze sfeervolle, kleine camping biedt u de rust en gezelligheid van het Limburgse plattelandsleven. We zijn ook ontzettend trots op "onze" vleermuizen, uilen, vlinders, zangvogels, reeën, vossen, roofvogels, amfibieën en dassen. De kans dat u deze dieren ziet en/of hoort is zeer groot. Het terrein is namelijk omzoomd door akkers, een boomgaard en een amfibieënvijver en we bezitten een klein bos.

U bent van harte welkom op onze camping; reserveren is niet noodzakelijk.Naar in het hoogseizoen  is het wenselijk .Na een hartelijke ontvangst kunt u genieten van een goed verzorgde vakantie. De omgeving, de geboden faciliteiten (waaronder gedeeltelijk draadloos internet) en de service zorgen voor een verblijf om nog lang aan terug te denken en een plaats waar u zeker naar terug wilt komen.

Tevens is de camping voorzien van groene stroom doormiddel van zonnepanelen.

Rust en ruimte zijn belangrijke begrippen op onze camping en daarom zijn auto's niet toegestaan op de kampeervelden. Hiervoor is een aparte parkeerplaats gemaakt bij de entree van de camping. Uiteraard is het wel mogelijk om uw caravan met uw auto te plaatsen en daarna te parkeren op de parkeerplaats. Fietsen kunt u stallen in een overdekte fietsenstalling op eigen verantwoordelijkheid. Hier is het ook mogelijk om uw elektrische fiets op te laden.

U beschikt altijd over schoon sanitair en verwarmde douches. Voor uw gemak zijn een koelkast en een diepvriezer voor koelelemeten in te vriezen, een wasmachine en een centrifuge geplaatst.

Mocht het eens slecht weer zijn dan kunt u in de slecht weer ruimte een spelletje spelen of tv kijken. 

Pieterpadwandelaars opgelet! Het Pieterpad ligt slechts 100m van ons kampeerterrein af.


De camping

Onze sfeervolle, kleine camping biedt u de rust en gezelligheid van het Limburgse plattelandsleven. Lees meer

De omgeving

Camping Raayerhof ligt in het prachtige Midden Limburgse landschap. Lees meer

Er op uit

In de buurt van onze camping is er veel te bezoeken en veel te zien. Roermond staat bekend om haar historische binnenstad en winkelmogelijkheden. Lees meer