Wandel- en fietsroutes


De omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandeltochten. Een box met routes uit de omgeving is te koop bij het VVV. Daarin staan diverse tochten die vanaf onze camping starten. Het Pieterpad ligt op steenworp afstand en u kunt hiervan ook een deel lopen omdat diverse trajecten van het pad samenlopen met plaatselijke wandelroutes. Verder heeft Bertha voor u een speciale wandelroute opgesteld die u langs mooie plekken in de buurt leidt. Zij vertelt hier ook graag over en kan u precies aangeven waar u wat langer kunt blijven staan om te genieten van het uitzicht, de natuur of beide.

Een bord van de fietsknooppuntenroute staat op 400 meter van de camping en Nationaal Park De Meinweg ligt op slechts 15 fietsminuten afstand. Eenmaal daar aangekomen kunt u bijvoorbeeld een 15 km lange en duidelijk aangegeven route fietsen. Let dan vooral goed op wanneer u daar in de ochtend of avond fietst; u zou zo maar een wild zwijn tegen kunnen komen. Soms passeert een rot (ja, zo noem je dat) wilde zwijnen het fietspad en dat is erg leuk om eens mee te maken. Bent u aan het fietsen en wilt u het recreatiegebied Marina Oolderhuuske eens bezoeken dan brengt een fiets- en voetveer u daar naartoe. De veerpont heeft de toepasselijke naam Biej Ool Euver en vaart tussen Ool en Marina Oolderhuuske.

Een fiets huren:

Fietsverhuur 
Jaspers Rijwielhandel
 - Brengt de fietsen naar de Raayerhof op afspraak.

Telefoon 0475-323301. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Gesloten op zon- en feestdagen; dan eerder reserveren.

Fiets- en wandelroutes zijn verkrijgbaar bij het VVV Swalmen.


De camping

Onze sfeervolle, kleine camping biedt u de rust en gezelligheid van het Limburgse plattelandsleven. Lees meer

De omgeving

Camping Raayerhof ligt in het prachtige Midden Limburgse landschap. Lees meer

Er op uit

In de buurt van onze camping is er veel te bezoeken en veel te zien. Roermond staat bekend om haar historische binnenstad en winkelmogelijkheden. Lees meer