Standplaatsen


Camping Raayerhof bezit 49 ruime staanplaatsen verdeeld over 4 velden.

  • De "paerdsbloom" en de "pinksterbloom hebben afgebakende plaatsen " de koerebloem niet. De boterbloem heeft vrij uitzicht over het landschap. deze velden zijn gereserveerd voor tenten, caravans en campers en zijn voorzien van stroom (6 amp.) met eurostopcontacten.
  • De " paardewei " is een trekkersveld voor kampeerders die een of meerdere nachten willen blijven en die met minimale bepakking onderweg zijn. Speciaal voor hen hebben we op dit veld enkele picknicktafels geplaatst. Er is een ruimte waar u de telefooon en de elektrische  fiets kunt op laden En bij slecht weer staat er een gasformuis om wat klaar te maken en koelkast .

De staanplaatsen zijn gescheiden door hagen en de velden door singels met diverse bomen en struiken. De aanwezige bomen op de velden zorgen voor voldoende schaduw. Het is niet toegestaan om een plastic zeil of worteldoek te gebruiken hiervoor dient u speciaal gras/lucht doorlatend zeil te gebruiken.

Over de beplanting is zorgvuldig nagedacht. De singels zijn aangelegd met veel besdragende struiken en nootdragende bomen. De parkeerplaats is omzoomd door diverse laagblijvende fruitboompjes en aan de overzijde van de weg is dit beeld voortgezet door de aanplant voor ingezaaide akkerranden en een gelijksoortige singel. Deze singel zal eveneens zorgen voor afscherming van geluid. In de lente en zomer profiteren de insecten van de overvloed aan nectar en stuifmeel. De zoogdieren en vogels vinden er dan voldoende nest- en broedgelegenheid. Aan het eind van de zomer doen zij zich tegoed aan de vruchten en noten en worden er wintervoorraden aangelegd. In de winter bieden de struiken schuil- en overwinteringplaatsen. En gedurende alle seizoenen kunt u genieten van hetgeen zich er afspeelt.


De camping

Onze sfeervolle, kleine camping biedt u de rust en gezelligheid van het Limburgse plattelandsleven. Lees meer

De omgeving

Camping Raayerhof ligt in het prachtige Midden Limburgse landschap. Lees meer

Er op uit

In de buurt van onze camping is er veel te bezoeken en veel te zien. Roermond staat bekend om haar historische binnenstad en winkelmogelijkheden. Lees meer