Trekkershutten


Trekkershutten geopend van 8 maart tot 27 oktober.

s'Morgens wakker worden in de natuur met het gefluit van vogels?

Bent u te voet of per fiets op vakantie en zoekt u een eenvoudige slaapplaats voor één nacht? Dan bieden wij u een caravan aan. Ideaal om van onze camping te genieten zonder gesjouw met tent en luchtbed. De caravans beschikken over een vast bed. Daarnaast kunt u gebruik maken van alle voorzieningen op ons terrein zoals de keuken, warme douches, de picknicktafels en de huiskamer.

The Pod (luxe!) is een houten trekkershut die in de zomer de hitte en in de winter de kou buiten laat. Door de isolatie hoort u weinig geluiden van buitenaf. Het raampje en de deur  van een rolgordijn wat weinig daglicht doorlaat zodat u in de zomer niet om 6 uur van het daglicht wakker wordt. De specifieke vorm geeft het geheel een leuk uiterlijk. De fraaie houten afwerking binnenin en tapijt op de vloer zorgen voor een behaaglijk gevoel.

Fietsers zijn van harte welkom op onze camping, wij hebben diverse overnachtingsmogelijkheden voor fietsers. Tevens zijn er diverse picknicktafels aanwezig.

U kunt ook bellen voor de trekkeershut en de caravan  06-20033061 

Luchpauze: Is van  12 tot 13 uur .


 

De camping

Onze sfeervolle, kleine camping biedt u de rust en gezelligheid van het Limburgse plattelandsleven. Lees meer

De omgeving

Camping Raayerhof ligt in het prachtige Midden Limburgse landschap. Lees meer

Er op uit

In de buurt van onze camping is er veel te bezoeken en veel te zien. Roermond staat bekend om haar historische binnenstad en winkelmogelijkheden. Lees meer