Algemeen


In de buurt van onze camping is er veel te bezoeken en veel te zien. Roermond staat bekend om haar historische binnenstad en winkelmogelijkheden. Diverse restaurants zijn zeker de moeite van het uitproberen waard. Alle prijsklassen zijn hier vertegenwoordigd. Het Duitse achterland is gemakkelijk per auto bereikbaar en ook de nabij gelegen dorpen Asselt, Swalmen, Reuver en Beesel bieden voldoende variatie op winkel- en eetgebied.

Ballorig binnen speeltuin

Binnen speeltuin Ballorig Roermond is ideaal voor een dagje uit met de kids! Regen of zonneschijn? Bij Ballorig Roermond kun je altijd spelen! Je kunt er springen op de mega trampoline, crossen over het circuit, spelen in de ballenbak en nog veel meer. Voor de allerkleinsten is er een speciaal peutergedeelte en er is gratis wifi voor de ouders. Kortom, Ballorig Roermond is het leukste dagje uit voor het gezin. Daarnaast is Ballorig Roermond erg leuk voor verjaardagen, kinderfeestjes, schoolreisjes en andere evenementen. Kom je ook spelen?

Website

BillyBird Drakenrijk

Nog voor de zomer van 2013 gaat het strandbad van BillyBird Park Drakenrijk open. Het park is dan nog lang niet klaar, toch gaan in mei de deuren voor het zwemmend publiek open gaan. Het park start dan als strandbad en beslaat nog maar een deel van het toekomstige recreatieterrein. Drakenrijk wordt een recreatiepark met veel water en attracties voor kinderen. De overdekte speeltuin en een aantal andere onderdelen wil BillyBird de komende jaren gaan verwezenlijken.

Website

Retailpark roermond 

Op slechts 3 km van Raayerhof treft u de Decathion en de Vrijbuiter, een grote winkel met een zeer groot assortiment.


De camping

Onze sfeervolle, kleine camping biedt u de rust en gezelligheid van het Limburgse plattelandsleven. Lees meer

De omgeving

Camping Raayerhof ligt in het prachtige Midden Limburgse landschap. Lees meer

Er op uit

In de buurt van onze camping is er veel te bezoeken en veel te zien. Roermond staat bekend om haar historische binnenstad en winkelmogelijkheden. Lees meer